Training Services

Training Services 

Trainingen

Tandheelkunde is een dynamisch vakgebied met voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en technieken. Voldoet uw praktijk nog aan de meest recente normen en hoe staat het met uw concurrentiepositie? Zijn uw doelstellingen haalbaar, of moeten ze worden bijgesteld? Stuk voor stuk essentiële vragen die u zichzelf moet blijven stellen als u uw patiënten de beste mondzorg wilt  bieden.


 • ConnectDental Academy

  ConnectDental Academy - uw partner in de stap naar de digitale wereld

  Meer Info

  More info

  Connect dental staat voor trusted digital solutions.

  Onze productspecialisten zorgen ervoor dat de beste apparaten feilloos met elkaar communiceren,  of dit nu tussen tandartspraktijk en labo is, binnen de praktijk zelf,

  of binnen het labo. Van intra orale scan tot eindproduct begeleiden we U van zeer nabij.

  Met ConnectDental kan U vol vertrouwen uw stap in het digitale tijdperk zetten.

  Wenst u meer info? Klik hier.

 • Quickscan ergonomie

  Fysieke klachten komen veelvuldig voor bij mondzorgverleners. 65% van de tandartsen en 90% van de mondhygiënisten heeft arbeid gerelateerde klachten. Voor tandartsen is het zelfs de voornaamste reden om vervroegd te stoppen met werken. Vaak worden fysieke klachten en ongemakken geaccepteerd - het hoort erbij. Gelukkig is dat niet waar, gezond en comfortabel werken kunt u leren. Amber Denekamp is gespecialiseerd in dentale ergonomie. Ze geeft praktisch advies over een gezonde en dynamische werkhouding, de juiste plaatsing van de patiënt, het hanteren van de instrumenten en four handed dentistry.

  Meer Info

  More info

  Het is bekend dat 65% van de tandartsen en 90% van de mondhygiënisten fysieke klachten hebben. Maar ook als er geen klachten zijn, is het belangrijk aandacht te geven aan gezond werken. Aeflex komt bij u in de praktijk om alle medewerkers, van balie tot stoel, training te geven 'on the job'.

  Elke medewerker krijgt 30-60 minuten persoonlijke aandacht en tips, tijdens het werk. Met behulp van een iPad wordt de werkhouding en - techniek besproken. De medewerker kan de tips direct toepassen in de praktijk.

  Met deze Quickscan kunt u relatief voordelig uw hele praktijk de kans geven om kennis te maken met gezond werken. Na 3-6 maanden kan een follow-up volgen.

  De Quickscan is geschikt voor tandartsen, alle specialisaties zoals endodontologie, kindertandheelkunde en parodontologie, mondhygiënisten, assistenten, baliemedewerkers en de praktijkmanager.

 • Nicole Schelstraete coaching

  Het evenwicht behouden binnen een team, bespreekbaar maken van werkgerelateerde problematiek, energievreters en energiegevers detecteren, uzelf en anderen behoeden van stress- en burn-out: training en coaching van een team leidt tot efficiëntie en optimale productiviteit.

  Meer Info

  More info

  Soms neemt het leven een wending en heb je het niet meer in de hand, je vindt het moeilijk om verder te gaan en je verlangt naar innerlijke rust en welzijn. 

  Een professioneel geschoolde gesprekspartner, die samen met jou zoekt naar handvatten tot zelfsturing, zelfrealisatie, en tot het ontwikkelen van een nieuwe levensvisie en persoonlijke groei.

  Coaching en training van teams binnen een werksetting: op zoek gaan naar efficiëntie en optimalisatie van een team: naar analyse, bewustwording en verandering van patronen.

  Een coach is iemand die luistert, analyseert, communiceert, inspireert en motiveert.

  Het ontdekken van eigen vaardigheden en mogelijkheden helpt jou op weg naar het maken van keuzes en het nemen van beslissingen.

  Ga naar https://sites.google.com/site/nicoleschelstraetecoaching/ voor meer info

 • Nicole Schelstraete hygiëne & sterilisatie

  Advies, update en praktische toepassingen van de richtlijnen i.v.m. het preventief infectie- en hygiënebeleid in de tandartsenpraktijk, een optimalisatie van de desinfectie- en sterilisatie-unit met efficiënte apparatuur verwezenlijken, een ondersteuning bieden bij het realiseren van een aangepaste en gemoderniseerde flow van gebruikt materiaal en instrumentarium.

  Meer Info

Handige Links

www.henryschein.be

 

 

Videos