Marketing Services

Marketing Services 

Marketing is de som van alle berichten die u naar uw Patiënten en de Gemeenschap communiceert. Hoe uw team de telefoon beantwoordt, wat is de eerste indruk van uw receptie en hoe worden patiënten begroet bij aankomst. Met de hulp van Henry Schein Marketing services kunt u nog beter de veranderingen in uw praktijk doorvoeren.


 • CMoore Social Media

  Interesse in social media, maar je weet niet hoe je er aan moet beginnen? Op welke manier kan social media een toegevoegde waarde bieden aan mijn praktijk? Op welke manier kan ik mijn carrière binnen de dentale wereld een boost geven?

  Meer Info

  More info

  Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Anke is social media experte en geeft u met plezier de nodige tips & tricks, een praktische knowhow, dadelijk inzetbaar en resultaatgericht. Bovendien weet zij als geen ander dat een trainingsdag ook levendig, entertainend en overtuigend moet zijn.

 • Yann Deschepper fotografie

  Uw praktijk in beeld brengen, uw team op een toffe manier voorstellen op uw website, een portret van uw kinderen voor in de praktijk of profielfoto’s van het management? Deschepper Photography stapt in uw bedrijf!

  Meer Info

  More info

  Deschepper Photography brengt uw firma in beeld op een professionele manier. Yann stapt letterlijk en figuurlijk in uw bedrijf of zaak om te luisteren welke foto’s u nodig heeft en wat de doelstelling is van de fotoshoot. Een commerciële insteek of de authentieke uitstraling van uw zaak versterken met sprekende beelden? Ready? Set? Actie!

 • Dental Communication

  On- & offline grafische oplossingen voor tandartsen en tandartspraktijken. Met focus op communicatie.

  Meer Info

  More info

  Communicatie

  Patiënten baseren hun keuze voor een praktijk voornamelijk op basis van het vertrouwen. Vertrouwen in uw expertise en vertrouwen in u en/of uw team. Dental Communication helpt u dat vertrouwen winnen én te behouden.

  Hoe? Door datgene te communiceren wat patiënten belangrijk vinden. Laat weten dat u de juiste keuzes maakt voor u en uw praktijk. Zorg ervoor dat uw patiënten beseffen dat u dagelijks bezig bent met uw vak en het optimaliseren van de werking van uw praktijk. Laat weten dat u bewust bezig bent met uw patiënten.

  Communiceren gaat echter niet zomaar. Het is belangrijk dat u dit gestructureerd doet en met een plan!  Dental Communication maakt voor uw praktijk een communicatieplan op maat van uw praktijk. Op korte, middellange of lange termijn

  Grafisch ontwerp

  Patiënten kiezen ook voor een praktijk op basis van de algemene uitstraling van uw praktijk. Dit gaat dan   over inrichting, sfeer, kleurgebruik en huisstijl. Met andere woorden, visuele communicatie is even belangrijk als de inhoud dat u meegeeft aan uw patiënten.

  Dental Communication is een onderdeel van grafisch bureau Miene Grafiek en Reclame. Door hun ervaring in de dentale sector weten zij perfect hoe de grafische oplossingen specifiek af te stellen zijn op de noden en wensen van tandartsen en tandartspraktijken. Altijd met focus op communicatie.

  WebdesignLogo & Huisstijl / Signalisatie praktijk / Brochures en folders / Magazines en online magazines / Animatiefilm / Illustraties /Drukwerk / Fotografie /Copywriting

  Voor al uw vragen of inlichtingen: mail naar sofie@dental-communication.be

Handige Links

www.henryschein.be

 

 

Videos