Financial Services

Financial Services

Henry Schein Financial Services neemt u mee in de wereld van financiën, fiscale zaken en ondernemerschap. Inmiddels hebben vele tandartsen de weg naar onze financieel adviseurs gevonden en veel profijt gehad bij onze maatwerk oplossingen. Dit maatwerk resulteert er niet alleen in dat u in de gelegenheid wordt gesteld om uw wensen te realiseren maar dit ook nog eens onder de meest gunstige condities doet. 

Equipment onderhoud

Als zorgprofessional weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de beste apparatuur in huis te hebben. Dat werkt prettig, efficiënt en geeft zekerheid. Daarom bieden wij de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen gebruik te maken van de verschillende onderhoudspakketten van Henry Schein.


 • Leaseline

  LeaseLine analyseert op basis van uw fiscale, boekhoudkundige en financiële situatie welke formule het voordeligste is voor uw onderneming. Met LeaseLine krijgt u één aanspreekpunt, één contract en alle voordelen

  Meer Info

  More info

  LEASING OPLOSSINGEN IN DE MEDISCHE SECTOR

  Medische toestellen aankopen kan een zware druk leggen op de financiën van uw praktijk of (privé-) ziekenhuis. Met leasing verlicht u deze druk aanzienlijk terwijl u toch over de modernste uitrusting beschikt. Voor medical equipment biedt Leaseline zowel on-balance (financiële leasing) als off-balance oplossingen aan (renting en financiële huur) voor investeringen van minimum EUR 5.000,00 + btw.

  Samen met u bekijken we welke leasevorm het best aansluit bij uw behoeften. We zorgen voor een flexibel leasevoorstel op maat met een looptijd van 24 tot 84 maanden zodat u de nodige investeringen niet langer hoeft uit te stellen en meteen met deskundig materieel aan de slag kunt.

  Leaseline biedt diverse oplossingen voor leasing van een tandartsstoelröntgenapparaatlaboratoriumapparatuur of andere medische apparatuur.

 • Equipment onderhoudscontracten

  Als zorgprofessional weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de beste apparatuur in huis te hebben. Dat werkt prettig, efficiënt en geeft zekerheid. Daarom bieden wij de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen gebruik te maken van de verschillende onderhoudspakketten van Henry Schein. Voor meer info, contacteer onze technische dienst op het nummer 02/257 40 60.

  Meer Info

 • Henry Schein Financial Services

  Het financiële proces in goede banen... Een praktijk runnen gaat gepaard met uitdagingen. Factoren waarop je moet anticiperen, maar niet direct invloed op hebt. Apparatuur die vervangen moet worden. Wet- en regelgeving die van invloed is op uw processen, de WIP richtlijn is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook eigen dromen of wensen zoals het starten of uitbreiden van een praktijk, digitalisering van de workflow of opfrissen van de behandelkamer. Oftewel allerlei zaken waarbij je te maken hebt met keuzes, (ondernemings)plannen en investeringen. Henry Schein Financial Services neemt u mee in de wereld van financiën, fiscale zaken en ondernemerschap. Inmiddels hebben vele tandartsen de weg naar onze financieel adviseurs gevonden en veel profijt gehad bij onze maatwerk oplossingen. Dit maatwerk resulteert er niet alleen in dat u in de gelegenheid wordt gesteld om uw wensen te realiseren maar dit ook nog eens onder de meest gunstige condities doet.

  Meer Info

  More info

  U staat aan de vooravond van een belangrijke investering in uw praktijk. Hoe gaat u dit financieren? Kiest u voor eigen of vreemde middelen en wat is fiscaal gezien het meest gunstig? Eigenlijk wilt u met iemand ruggenspraak houden maar u heeft niemand in uw omgeving die zowel kennis heeft op gebied van financiële zaken als kennis van uw vakgebied. Henry Schein Financial Services biedt u advies wat u helpt om inzicht te krijgen. Dit stelt u in staat om tot de juiste beslissing te komen en dit draagt direct bij aan het succes van uw praktijk. Wij zijn op de hoogte van de vele fiscale aspecten die van toepassing zijn op de dentale branche en op u als ondernemer. Daarnaast hebben wij in samenwerking met onze leasepartners financiële producten ontwikkeld die rekening houden met de financiële ruimte en behoefte van uw praktijk.

  Henry Schein Financial Services neemt u mee in de wereld van financiën, fiscale zaken en ondernemerschap. Inmiddels hebben vele tandartsen de weg naar onze financieel adviseurs gevonden en veel profijt gehad bij onze maatwerk oplossingen. Dit maatwerk resulteert er niet alleen in dat u in de gelegenheid wordt gesteld om uw wensen te realiseren maar dit ook nog eens onder de meest gunstige condities doet.

  Neem voor meer informatie contact met ons op:

  Telefoon: 02/257 40 50
  E-mail: Bsolutions@henryschein.be

Handige Links

www.henryschein.be

 

 

Videos