Communicatie

Communicatie / Communication

Communiceren is meer dan twee keer per jaar een afsprakenkaartje sturen.

Als tandarts krijgt u steeds meer voor uw kiezen. Door de toenemende invloed van verzekeraars, nieuwe regelgeving én patiënten die niet meer vanzelfsprekend twee keer per jaar langskomen, bent u genoodzaakt om efficiënter te communiceren met uw patiënten.

Wat levert het op

Door gericht met patiënten te communiceren, zullen ze behandelplannen sneller accorderen en komen ze eerder terug voor hun halfjaarlijkse controle. Hierdoor neemt enerzijds de bezettingsgraad toe en zorgt u ook nog beter voor uw patiënten.

Henry Schein Business Solutions is nog op zoek naar partners voor deze categorie. Kent u iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Laat ons dan snel iets weten op het nummer 02/257 40 50 of per email naar Bsolutions@henryschein.be.


 • Dental Communication

  On- & offline grafische oplossingen voor tandartsen en tandartspraktijken. Met focus op communicatie.

  Meer Info

  More info

  Communicatie

  Patiënten baseren hun keuze voor een praktijk voornamelijk op basis van het vertrouwen. Vertrouwen in uw expertise en vertrouwen in u en/of uw team. Dental Communication helpt u dat vertrouwen winnen én te behouden.

  Hoe? Door datgene te communiceren wat patiënten belangrijk vinden. Laat weten dat u de juiste keuzes maakt voor u en uw praktijk. Zorg ervoor dat uw patiënten beseffen dat u dagelijks bezig bent met uw vak en het optimaliseren van de werking van uw praktijk. Laat weten dat u bewust bezig bent met uw patiënten.

  Communiceren gaat echter niet zomaar. Het is belangrijk dat u dit gestructureerd doet en met een plan!  Dental Communication maakt voor uw praktijk een communicatieplan op maat van uw praktijk. Op korte, middellange of lange termijn

  Grafisch ontwerp

  Patiënten kiezen ook voor een praktijk op basis van de algemene uitstraling van uw praktijk. Dit gaat dan   over inrichting, sfeer, kleurgebruik en huisstijl. Met andere woorden, visuele communicatie is even belangrijk als de inhoud dat u meegeeft aan uw patiënten.

  Dental Communication is een onderdeel van grafisch bureau Miene Grafiek en Reclame. Door hun ervaring in de dentale sector weten zij perfect hoe de grafische oplossingen specifiek af te stellen zijn op de noden en wensen van tandartsen en tandartspraktijken. Altijd met focus op communicatie.

  WebdesignLogo & Huisstijl / Signalisatie praktijk / Brochures en folders / Magazines en online magazines / Animatiefilm / Illustraties /Drukwerk / Fotografie /Copywriting

  Voor al uw vragen of inlichtingen: mail naar sofie@dental-communication.be

 • Dentalcast

  Dentalcast - wachtkamertelevisie Bespaar tijd, verhoog patiënttevredenheid

  Meer Info

  More info

  Met Dentalcast gebruikt u de wachtkamer als verlengstuk van uw behandelkamer! Extra tijd die een patiënt hier doorbrengt is voor u winst en leidt niet tot verlies aan inkomsten. Dentalcast zorgt ervoor dat de patiënt deze tijd nuttig en relevant gebruikt. Hiermee voorkomt u dat uw patiënt deze tijd als wachten ervaart.                                         

  Uw ambities als tandartspraktijk reiken verder dan reguliere controles of boren. Om die reden heeft Dentalcast een systeem ontwikkeld waar bij binnenkomst in de wachtkamer patiënten via televisie worden geïnformeerd over de mogelijkheden binnen de tandheelkunde. Alle beschikbare tijd wordt zo optimaal benut.

 • Publica Promotion

  U kent het wel. U zit in de wachtruimte bij de dokter. Het zal even wachten worden dus u bedient zich van één van de tijdschriften die ter lectuur worden aangeboden. Na het snel scannen van de cover merkt u dat het tijdschrift al meer dan zes maanden oud is.
  U vermijdt gelijkaardige taferelen door een abonnement bij Publica Promotion! Elke tweede helft van de maand ontvangt u een bundel van 15 of meer tijdschriften, die uw eigendom blijven. Dé troef? Het gaat om ongebruikte en recente tijdschriften van de op één na laatste editie (één à twee maanden oud).

  SPECIALE ACTIE VOOR HENRY SCHEIN-KLANTEN:
  - keuze van de magazines
  - gratis display

  Gebruik actiecode HS3635 op de website van Publica Promotion (www.publicapromotion.be) voor uw exclusieve korting.

  Meer Info

Handige Links

www.henryschein.be

 

 

Videos